Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕΣΤΑ ΤΟ 2012



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΙΟΥ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΧΙΟΥ 
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ
ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ
 ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕΣΤΑ
(ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΧΙΟΥ )
ΚΥΡΙΑΚΗ 13Η ΜΑΙΟΥ 2012
        ΤΗΝ  ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 13Η ΜΑΙΟΥ 2012 ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΙΕΡΑ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΟ ΡΕΣΤΑ ,ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟΠΟ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΧΙΟΥ .
      Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΟΡΘΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΙΟΥ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΚΟΥ ΜΑΡΚΟΥ  ΑΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ 7Η ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ .
         ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ  ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΣΙΚΟΠΙΛΑΦΟ .  
        ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΟΡΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ .
ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ)
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΝΩ ΚΗΡΥΤΤΕΙ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΦΩΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΗ)


             

  
                     
ΚΥΡΙΑΚΗ 13Η ΜΑΙΟΥ 2012
O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ (ΦΩΤΟ ΜΙΤΣΑ ΑΝΤΑΡΑΚΗ/ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ)
Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΜΑΣ Π.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΛΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ
Π.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟ (ΦΩΤΟ Μ.ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ)
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΡΕΣΤΑ (ΦΩΤΟ Σ.ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ)
ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Η ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΡΕΣΤΑ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΞΗΡΧΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ .
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΧΕΙΡΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ
Π.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ (ΦΩΤΟ Μ.ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ)
Ο ΔΕΞΙΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ Κ.ΝΙΚΟΣ ΦΛΑΜΟΣ (ΦΩΤΟ Μ.ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ)
Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΧΑΣ (ΦΩΤΟ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ Μ.)
O ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΥΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ
(ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ)
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟ , ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΟ ΟΦΦΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ .
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΡΕΣΤΑ ,ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΜΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ .
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΠΡΟΕΞΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕΣΤΑ (ΦΩΤΟ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ Μ.)

Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΙΣΤΩΝ (ΦΩΤΟ Μ. ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ)



Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ (φωτο ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ Μ.)


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ , ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΡΕΣΤΑ .
ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
(ΦΩΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΗ /ΑΚΗ ΦΛΑΜΟΥ )


Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΡΕΣΤΑ . ΦΩΤΟ Σ.ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ
Η ΚΑ ΑΓΓΕΛΑ ΝΕΑΜΟΝΙΤΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ .ΦΩΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΗ
Ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΡΕΣΤΩΝ , ΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΛΑΜΟΥ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΡΕΣΤΑ Κ.ΡΟΥΛΑ ΦΛΑΜΟΥ ΚΑΙ Κ.ΜΑΡΙΑ ΝΤΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ
(ΦΩΤΟ Σ.ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ)

Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣ Κ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ (ΦΩΤΟ Σ.ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ)
ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΟΠΙΛΑΦΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ




  









ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,


Μέσα στην πασχαλινή ευωχία των αναστάσιμων ευχών της αγάπης και της ανθρωπιάς , σύσσωμη η ενορία μας του Σωτήρος Χριστού Λιβαδίων πανηγυρίζει έστω και ετεροχρονισμένα ,σήμερα Κυριακή της Σαμαρείτιδος την Ιερά Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου , εδώ στον αγιασμένο και ευλογημένο τόπο του Ρεστά .Στο πευκόφυτο αυτό καταφύγιο , όπου μεγάλοι όσιοι της τοπικής εκκλησίας εμόνασαν και ελάμπρυναν με την παρουσία τους και ο αείμνηστος ιστορικός της Χίου Γ.Ζολώτας ετίμησε με την πολυσχιδή προσωπικότητά του επιλέγοντάς τον ως τόπο της αιώνιας κατοικίας του .

Πρωταρχικό καθήκον μας θεωρούμε εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού μας ,του Πολιτιστικού Συλλόγου , αλλά και σύσσωμης της ενορίας μας να ευχαριστήσουμε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κο ΜΑΡΚΟ , ο οποίος μας ετίμησε με την ολοπρόθυμη παρουσία του σήμερα και για τον οποίο προσευχόμαστε ολόψυχα να τον ενδυναμώνει ο Κύριος , για να σηκώνει το βαρύ Σταυρό που η Εκκλησία μας του ανέθεσε .

Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ.ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΛΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ Κ.ΜΑΡΙΑ  ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ.ΑΝΝΑ ΦΛΑΜΟΥ /ΚΑΝΑΡΗ
ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ
ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ , Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣΚ. Κ.ΓΑΝΙΑΡΗΣ , Ο Κ.Ν.ΝΥΚΤΑΣ , Ο Κ.ΣΤΟΥΠΟΣ ΚΑΙ Ο Κ.ΜΥΡΙΑΓΚΟΣ
ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ
Παράλληλα εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου ο Άγιος Θεός να ενδυναμώνει τους τοπικούς μας άρχοντες , τους ιερείς μας και διακόνους που παρευρίσκονται σήμερα, όλους όσοι βοήθησαν με κάθε μέσο και τρόπο και φυσικά με τεράστιο ψυχικό τους απόθεμα τη διοργάνωση της σημερινής εορτής και του γεύματος αγάπης που θα επακολουθήσει . Ξεχωριστά το Διευθυντή και τους αγαπητούς συναδέλφους και μαθητές του 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΙΟΥ για το ωραιότατο φυλλάδιο που ετοίμασαν σχετικά με τον ευλογημένο και αγιασμένο τόπο του ΡΕΣΤΑ , όλους τους ευγενικούς και γενναιόδωρους καταστηματάρχες και εμπόρους της πόλεως μας , οι οποίοι προσέφεραν τα προσφερόμενα αγαθά με την αφιλοκερδή και ειλικρινή χορηγία τους ,τους ποιμένες της περιοχής , τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ΑΛΗΘΕΙΑ και ΠΑΤΡΙΔΑ που διαφήμισαν επί πολλές ημέρες την πανήγυρη αυτή .
   
Στο σημείο αυτό Σεβασμιώτατε σας παρακαλώ θερμά να μου επιτρέψετε να αναφέρω τα ονόματα των παραπάνω χορηγών για να μιμηθούν και άλλοι την ευγενική τους πράξη , ειδικά στις δύσκολες ημέρες που διάγουμε .
            
Τις υπεραγορές ΛΕΒΙΔΗ , ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ , ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ , ΧΑΡΑ , αδελφούς ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑ , ΧΙΟΣ ΣΤΑΡ ΜΟΝΙΩΔΗ , Καφεκοπτεία ΛΥΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΝΔΩΝΗ , Ποτοποιία ΨΥΧΗ και ΑΠΑΛΛΑΡΙΝΑ τους κ. ΦΑΚΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ , ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ , ΤΕΤΤΕΡΗ ,κ.ΒΑΠΟΡΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗ , Τη βιοτεχνία χάρτου ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΩΝΝΟΥ , κ. ΛΙΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ,Αρτοποιία Κ.ΚΟΚΚΑΛΗ και ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΩΣΤΑΛΑ , τους κ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΥΛΗ , ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ,ΨΩΜΑΚΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑ , ΤΟΜΑΖΑΝΗ ΚΗΡΥΚΑ , ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΤΕΛΛΑ , ΣΠΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ , , τους ποιμένες ΣΚΟΥΦΑΛΟ ΙΩΑΝΝΗ , ΠΑΠΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ,ΚΙΟΣΚΙΕΡΑΝ ΛΑΖΑΡΟ , ΜΑΘΙΟΥΔΗ ΘΟΔΩΡΗ και ιδιαιτέρως το μάγειρά μας κ. ΜΟΔΕΣΤΟ ΣΙΤΑΡΑ και το ζαχαροπλάστη μας κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΟΗ και τον κύριο ΚΩΣΤΑ ΨΩΜΑΚΗ  ΚΑΙ κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ .  

Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΜΑΣ Κ. ΜΟΔΕΣΤΟΣ ΣΙΤΑΡΑΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΥΓΕΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΠΙΛΑΦΟΥ (ΦΩΤΟ ΣΤ.ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ)
Τελευταία αφήνω την ακούραστη εργατική και φιλοπρόοδη ομάδα της ενορίας μας που αγωνίζεται εδώ και πολύ καιρό, πολλές φορές υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες για την διαμόρφωση του χώρου ,την αναμόρφωση και την ανάπλαση του .Πολλοί ακούραστοι συνενορίτες μας με μπροστάρηδες τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου αφιέρωσαν πάμπολλες εργατοώρες , κόπο και ιδρώτα για να διοργανώσουν τη σημερινή εορταστική εκδήλωση και να στείλουν το μήνυμα της αγάπης σε όλη τη Χίο καθώς και την αποφαστικότητά μας να διατηρήσουμε τον τόπο αυτό μακριά από την πολυτάραχη τεχνολογική ανάπτυξη ,να τον συντηρήσουμε και να τον κάνουμε πόλο έλξης του πολύπαθου και πολυαβασανισμένου ανθρώπου της εποχής μας .

Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΡΕΣΤΑ
(ΦΩΤΟ ΣΤ.ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ)
Πιστεύω ότι είμαστε ακόμη στην αρχή και πολλά όμορφα έργα θα αναδείξουν την περιοχή ακόμη περισσότερο , όπως αξίζει στην αγνότητα του τοπίου και την μακραίωνη ιστορία της . Θα ερχόμαστε πάλι σε τούτον τον τόπο όπως παλιά και θα ηρεμούμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς αναπολώντας όλους τους παλιούς και τιμώντας ειδικά τους Αγίους που καθαγίασαν την περιοχή με το σεμνό τρόπο ζωής τους .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΡΕΣΤΩΝ Κ.ΝΙΚΟΣ ΦΛΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΔΩΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΜΠΑΖΗ (ΦΩΤΟ ΤΟΥΛΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ )
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ,ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ .
Η ΚΑ ΜΑΡΙΑ ΝΤΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ
ΦΩΤΟ Σ.ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ
           
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ Π.ΙΩΑΝΝΗ ΜΟΥΣΣΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟ Π.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ , ΤΟΝ Π.ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΚΑΙ Π.ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΤΣΑΡΟ , ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑ ΜΙΤΣΑ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ /ΑΝΤΑΡΑΚΗ ,ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ Κ.ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ,  ΤΗΝ ΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ   ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΚΗ ΦΛΑΜΟ ,ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΑΚΗ ΦΛΑΜΟ .

Η ΕΠΙ ΠΛΕΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΣΑ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΕΣΤΑ ΚΑ ΙΟΥΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ




Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΡΕΣΤΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥς ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ (ΦΩΤΟ ΝΙΚΟΥ ΦΛΑΜΟΥ )

(ΦΩΤΟ ΝΙΚΟΥ ΦΛΑΜΟΥ )

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΩΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ
ΜΕΤΑ ΤΗΣ Κ.ΜΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΙΤΗΣ Κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΟΡΙΑ (ΦΩΤΟ Ν.ΦΛΑΜΟΥ)

Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ (ΦΩΤΟ Ν.ΦΛΑΜΟΥ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου