Κυριακή 1 Ιουνίου 2014












          Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με τη δυνατή βροχόπτωση , πολλοί συμπολίτες μας έσπευσαν να προσκυνήσουν στον ευλογημένο τόπο του Αγίου Γεωργίου Ρεστών όπου εορτάσθηκε η Ιερά Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου .Στο τέλος  προσφέρθηκε το παραδοσιακό κατσικοπίλαφο , προσφορά του Συλλόγου Κάτοικοι και Φίλοι του Ρεστά Χίου  στο κατάμεστο κελλί του ναού , που προστάτευσε όλους τους προσκυνητές από τη βροχόπτωση .
          Το  παραδοσιακό κατσικοπίλαφο ευλόγησε ο τοποτηρητής του Ναού Χριστού Λιβαδίων Χίου  π. Ιωάννης Κοντός με την παρουσία του πατρός Αλεξάνδρου Κατσαρού , λειτουργού της ενορίας μας .
       Παρευρέθηκαν τιμητικά και ο βουλευτής Χίου κ. Σταμάτης Κάρματζης , οι νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Παύλος Καλογεράκης , κ .Μανάρας Ιωάννης  .Επίσης η κ. Βλυσίδου Δέσποινα , ο κ. Νίκος Νύκτας , ενώ τα μέλη του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια άλλη φορά αποδεικνύοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την συντήρηση του  κελλιού του ναού . ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου